Met name onder meisjes. Ik begrijp het wel. Via Amazingkids.nl koop ik ook kleding voor mijn kinderen en ik vind Name It kleding prachtig! Veel kinderen in de praktijk vallen echter enorm over de naam van dit populaire merk; ze hebben erg veel moeite om het juist uit te spreken.

Dit komt in de eerste plaats omdat het een naam is met een oorsprong in een andere taal: het Engels. Ten tweede is de combinatie tussen de ‘t’ van ‘It’ en de ‘K’ van ‘Kinderkleding’ een combinatie tussen klanken waar veel kinderen zichtbaar moeite mee hebben.

Het resultaat is dat ze erg vrolijk het schoolplein op rennen in hun nieuwe kleding, maar vervolgens niet durven te vertellen van welk merk hun nieuwe kleding is. Ze zijn er ontzettend trots op, maar schamen zich voor hun uitspraak en houden het dus maar voor zichzelf. In

plaats van hun vreugde te delen over hun nieuwe Name It kleding, communiceren ze dit niet naar buiten toe. De vrolijkheid kan dan omslaan in verdriet en neerslachtigheid.

Het probleem gaat verder. Ze zouden juist moeten kunnen genieten van hun kleding en de passie die ze voor kleding hebben moeten kunnen uitstralen. Deze passie kan zich ontwikkelen tot een talent. Bijvoorbeeld een talent voor kleding ontwerpen of styling. Helaas wordt dit talent niet benadrukt, maar juist weggedrukt waardoor het nooit tot bloei kan komen. Een klein meisje met een klein spraakgebrek wordt dan een verlegen meisje wat haar ware talenten nooit zal kunnen ontdekken.

Daarom is logopedie zo belangrijk. Wij helpen de kinderen om zich te kunnen uiten. Wij helpen ze om te communiceren. Dan hoeven ze hun emoties niet weg te stoppen of in een hoekje te kruipen, maar kunnen ze hun emoties laten zien en deze op de juiste manieren uiten.

Het resultaat is dat ze daadwerkelijk gelukkiger zijn en worden. Maar daarnaast is het ontzettend belangrijk dat kinderen alles uit zichzelf kunnen halen zodat ze alles uit het leven kunnen halen. Ze moeten niet alleen hun talenten kunnen ontdekken, maar deze ook gebruiken in een passie, hobby en later als professioneel beroep.

kinderkleding

Een mooi kledingmerk: Name It

Name It kleding voor jongens en voor meisjes blijft een erg leuk merk. Op deze website kunt u informatie vinden van Name it en de kleding ook kopen:  https://www.amazingkids.nl/merken/name-it. Ik koop het erg graag en zie mijn kinderen er graag in. Ik koop het vooral online. Ik heb een drukke baan en het winkelen in de grote stad kost voor mij te veel tijd. Deze tijd besteed ik liever aan mijn man, kinderen en vrienden. Ook ik koop Name It kinderkleding online bij Amazingkids.nl. Ik hoor van meer ouders uit Roomburgh dat zij graag bij deze webshop winkelen voor hun kinderen. Niet gek, ze hebben namelijk een enorm assortiment aan verschillende merken voor kinderkleding. Werkelijk waar fantastisch.

‘Werkelijk waar’ … dat is ook een woord waar veel dorpsgenoten over vallen. Maar wees niet getreurd, want de Logopediepraktijk Roomburgh is altijd bij u in de buurt. Kom gezellig langs voor een praatje en een therapie. Wij helpen u namelijk heel graag op weg.