U ziet onze auto’s waarschijnlijk vaak rondrijden door het dorp. We hebben namelijk prachtige, luxe auto’s met de naam van onze logopediepraktijk groot op de voorkant, achterkant en zijkanten. We zijn trots op onze praktijk en dit stralen we graag uit.

Maar natuurlijk, bovenal willen we reclame maken en naamsbekendheid geven aan onze logopediepraktijk in Roomburgh, voor zowel de Roomburghers als voor de inwoners van omliggende dorpen en gemeenten.

financial lease

Is financial lease voor u mogelijk?

We krijgen in onze praktijk en tijdens onze therapieën dan ook regelmatig de vraag hoe we deze mooie auto’s kunnen betalen met zo’n relatief kleine praktijk. Ondanks dat dit niet altijd het onderwerp is waarover we tijdens de therapieën willen praten, gaan we geen onderwerp uit de weg. Praten is namelijk communiceren en logopedie richt zich op het verbeteren van dit essentiële communicatiemiddel van de mens.

Het zijn met name mannen die ons vragen naar onze auto’s. Auto’s zijn vaak echt een mannendingetje. Het gaat om de status en het aanzien wat een auto geeft. Veel mannen vinden het daarnaast fantastisch om in een mooie, dure of exclusieve auto te rijden. Het is als een droom voor ze; een droom die wij als logopedisten leven.

Wij leggen hen dus graag uit hoe zij ook deze droom kunnen verwezenlijken. Wij leasen namelijk onze auto’s via Rosfinance.nl. Deze leasemaatschappij biedt verschillende voordelige leasemogelijkheden voor een breed scala aan auto’s.

Is leasen wat voor jou? Om hier een antwoord op te krijgen, moet je een financial lease calculator raadplegen, bijvoorbeeld via Rosfinance.nl. Via een financial lease calculator kun je berekenen wat jouw maandelijks leasebedrag wordt voor de auto van je voorkeur. Bij Rosfinance.nl krijg je meteen een passende offerte wanneer je de financial lease calculator invult. Dan kun je dus meteen zien wat er voor jou mogelijk is.

Financiering auto

Het probleem bij het aanschaffen van een auto is dat je de financiering voor de auto niet rond kunt krijgen. Een auto is namelijk een duur product. Hoe luxer of uitgebreider de auto, hoe duurder de aanschafprijs ervan. Rosfinance biedt hiervoor een oplossing. Met een financial lease nemen zij de financiering van de auto van jouw voorkeur over. Bovendien is het onderhoud gedekt door een maandelijks bedrag. Het leasebedrag omvat op deze manier de aanschaf van de auto, de financiering en het onderhoud.

Droomauto

Is jouw droomauto voor jou betaalbaar? Daarvoor hoef je alleen de financial lease calculator in te vullen. Wanneer je dit doet, komt je droomauto nog een stapje dichterbij. Wanneer iedereen uit Roomburgh dit doet, hoeven jullie niet meer al dromend naar ons in onze auto’s te kijken wanneer we voorbij rijden, maar kunnen jullie wegdromen in jullie eigen leaseauto wanneer jullie zelf door het dorp rijden. Dromen zijn er tenslotte om in vervulling te worden gebracht.

Deze droom is vlakbij en makkelijk haalbaar. Een mooie auto voor iedereen is zeker mogelijk. Kijk maar naar ons! Wij hebben drie prachtige auto’s voor onze logopedisten. Het zijn bedrijfsauto’s waar we vol trots in rijden. Doordat de auto’s zo mooi zijn, is het tevens ons beste marketingproduct.